В през 2022 г . - 43 години след основаването си,

...
В през 2022 г . - 43 години след основаването си,
Коментари Харесай

43 години по-късно - Judas Priest е в рокендрол Залата на славата

В през 2022 г. - 43 години след основаването си, титаните от Judas Priest бяха въведени в американската Рокендрол зала на славата (да се чудиш кой ли е бил там, щом тях ги е нямало?!).

Събитието бе на 5 ноември, само че до неотдавна имаше единствено любителски - буутлег фрагменти. Виждаме, че по нищо не отстъпва на Оскарите, MTV премиите или Грами....

Като че колкото рокът все повече не основава нови велики части, толкоз церемониите с все същите " остарели разбойници " стават по-бляскави. Такава е и тази, която виждаме с помощта на качествените фрагменти на YouTube потребителя Mr. Zero.  



На 19-минутното клипче може да видите и речта на Алис Купър, който е хазаин на бирмингамнската четворка. Като съпостави британския им роден град -  с нещо като Детройт...

На гала в Лос Анджелис Алис одобри в Залата Роб Халфорд (вокали), Ян Хил (бас), Глен Типтън (който макар паркинсона се оправи удивително на китарата), Скот Травис (ударни), дружно с някогашните членове K.K. Даунинг (свирил за голяма наслада на Judas-маниаците), Лес Бинкс (ударни) и посмъртно - барабаниста Дейв Холанд.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР